Natuurlijk kleurtje
Lekker Bros kleurt producten enkel met natuurlijke kleurstoffen. Wat dacht je van een lekkere taart, met rode versieringen? Ik gebruik framboos of bietenrood. Mijn banketroom is geel, door het gebruik van de eidooiers. Gekarameliseerde suikers of cacao maken de producten bruin. Verwacht geen helderrode, blauwe of gele fondant, maar een uniek product met unieke ingrediënten. Op zoek naar een bepaalde kleur? Op aanvraag kan ik, indien mogelijk, producten naar wens kleuren. Ik ga graag de uitdaging aan!

Over smaak valt niet te twisten
De smaakmakers van de producten van Lekker Bros zijn verse kruiden en specerijen. De kruiden worden vers geplukt bij de Perma-tuin van Roeach. Ik gebruik de kruiden van het seizoen en droog een gedeelte zodat de kruiden het gehele jaar beschikbaar zijn. De specerijen worden kort voor gebruik gemalen, zodat ze hun smaak zo goed mogelijk behouden. En dat proef je! In elk recept worden verschillende combinaties gemaakt: een halve gram meer of minder specerijen heeft al effect. Dat is het avontuur van eten: ik nodig je graag uit om te komen proeven.

Smaakbeleving staat op één
Bij Lekker Bros geniet je van echt verse en pure lekkernijen. Smaakbeleving staat in mijn bakkerij op nummer één. Daarom voeg ik geen onnodige hulpstoffen aan producten toe om de houdbaarheid te vergroten, de structuur te verbeteren of de kleur te intensiveren. Ik werk met pure ingrediënten, die bijdragen aan de smaakbeleving. Je aankoop kunt je het beste binnen een paar dagen opeten. Ik geef je graag advies over de houdbaarheid en de manier van bewaren bij je bestelling.

Je kunt een greep uit het assortiment van Lekker Bros bekijken op de pagina’s over de producten. Heb je een feest die een lekkere taart verdient, wil je iemand verrassen met wat zoetigheid of ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact op via telefoon, mail of WhatsApp. Ik maak graag je moment een stukje mooier met een passende bonbon, chocoladereep, een lekkere taart of een heerlijk koekje.