Dit is Lekker Bros
Zin in zelfgemaakte chocolade, die smelt op je tong? Smeuïge noga met cranberry en stukjes pistache? Of een heerlijke taart met prachtige versiering, speciaal gemaakt voor jouw feestelijke moment? Kies voor de ambachtelijk bereide chocolade en banket van Lekker Bros. Bij Lekker Bros worden de unieke lekkernijen in eigen bakkerij in Joure gemaakt: van ingrediënt tot product. Pure, lokaal geproduceerde lekkernijen zonder kleur-, smaak- en hulpstoffen. Zo weet je precies wat je krijgt.

Geniet!
Je kent vast het gevoel: je hebt een heerlijk diner bereid en je visite zit al kletsend tevreden en zichtbaar te genieten van de maaltijd. Je maakt je dierbaren blij met eten. Ze zitten te smullen! Dat is precies de reden waarom ik met Lekker Bros ben begonnen: ik geniet het meest als ik anderen van mijn producten zie genieten.

Genieten staat dus voorop in mijn bakkerij. Daarom gebruik ik (h)eerlijke ingrediënten die lokaal zijn geproduceerd, zoals verse kruiden en specerijen. Ik kleur mijn producten met lekkere verse ingrediënten zoals frisse framboos of knapperige gekarameliseerde suiker. De puurheid van mijn producten is belangrijk, dus ik maak alles zelf: ik maak bijvoorbeeld ook mijn eigen marsepein of spijs. Ik ben misschien wel meer tijd kwijt met het zelf produceren van deze halffabricaten, maar – voor mij belangrijker -, ik kan dan zelf de smaak en samenstelling van mijn product bepalen. Ik vind het belangrijk om gezond te bakken, maar bovenal vind ik dat het lekker moet zijn. Smaakbeleving staat bij Lekker Bros op één.

Zelf maken
Eens zelf de kokmuts opzetten? Je kunt bij Lekker Bros workshops volgen, bijvoorbeeld voor het maken van bonbons of het decoreren van zoetigheden. Zo begint je geluksmoment al bij het bereiden van je eigen lekkernijen. Thuis kun je dan heerlijk genieten van je eigen chocolade of banket. Ik geef graag mijn kennis door en zorg voor een gezellige dag.

Geluksmoment
Ik draag graag bij aan je geluksmoment. Voor het dagelijks genieten, of het vieren van bijzondere momenten. Het assortiment van Lekker Bros verschilt van dag tot dag, maar ik maak graag wat speciaals voor je klaar. Ook een bestelling in grote hoeveelheden in mogelijk. Neem contact op en kijk wat ik voor je kan doen.

In de media