Waarom?

Kent u dat gevoel: u heeft een taart gebakken/een diner voorbereid en de visite zit tevreden keuvelend te genieten.
Dat is waarom ik met deze chocolaterie/bakkerij ben begonnen.

Ik bak al heel lang. Soms wekelijks. Soms meerdere keren per week.
Toch is het iedere keer zo dat ik het meest geniet als ik anderen mijn producten zie opeten.

U hoeft niet veel te nemen. 1 bonbon is ook goed. Een klein taartpuntje of een koekje.
Als u er maar van geniet.

Gezond bakken?
Vooral met (h)eerlijke ingrediënten zonder gebruik van hulpstoffen of halffabricaten.

Ingrediënten die liefst lokaal geproduceerd en/of verkrijgbaar zijn zodat je echt weet wat je krijgt.

Maar bovenal vind ik dat het lekker moet zijn.

Alles met mate en afwisselend zullen we maar zeggen.

Heeft u vragen over de gebruikte producten, neem dan gerust contact op.

Meer weten over het Hoe? of Wat?